Lirik Lagu Eny Sagita – Ngamen 2

Posted on 22 Desember 2011. Filed under: lirik lagu |

mak iki anakmu perawan
wiwit mbiyen ono ing
perantauan
melu ngewangi neng
kantin sekolahan
telung sasi mak aku
urung bayaran
mak dongamu mandhi
tenan
dingijabahi marang gusti
pengeran
koyok ngene rasane
wong ora duwe
nduwe pisan di-ece karo
kancane
eling-eling manungso
bakale mati
yen wes mati dikubur
sanak famili
dipendem jero diapit
bumi
ono kubur iku akeh
pandoso
ulo kelabang
kolojengking podo moro
ono setan membo-
membo dadi perawan
ben no kerasan yen ono
kuburan
neng akhirat ora ono
montor liwat
neng akhirat ora ono eni
liwat
neng akhirat ora ono
mejo biliard
onone godo ne moloikat
sak sugeh-sugihe wong
mesti ono mlarate
sak mlarat-mlarate wong
mesti ono celenganne
mangkane golek bojo ojo
mandang rupo
rupo elek kuwi yo ora
dadi ngopo
mangkane golek bojo ojo
mandang bondo
seng penting ora
ngenteni warisan
morotuwo
kowe pancen keren le
koyok bekas pacarku
mbiyen
eman-eman tenan
kerenmu mung kanggo
obralan
obral-obral janji le urung
mesti uripmu mulyo
mulo aku wes kondo
melu ‘pakmu mulih
nang deso
ngiwangi gawe boto,
menek kelopo nyeblok
bongko
mak iki anakmu perawan
wiwit mbiyen ono ing
perantauan
melu ngewangi neng
kantin sekolahan
telung sasi mak aku
urung bayaran
mak dongamu mandhi
tenan
dingijabahi marang gusti
pengeran
koyok ngene rasane
wong ora duwe
nduwe pisan di-ece karo
kancane
eling-eling manungso
bakale mati
yen wes mati dikubur
sanak famili
dipendem jero diapit
bumi
ono kubur iku akeh
pandoso
ulo kelabang
kolojengking podo moro
ono setan membo-
membo dadi perawan
ben no kerasan yen ono
kuburan
neng akhirat ora ono
montor liwat
neng akhirat ora ono eni
liwat
neng akhirat ora ono
mejo biliard
onone godo ne moloikat
sak sugeh-sugihe wong
mesti ono mlarate
sak mlarat-mlarate wong
mesti ono celenganne
mangkane golek bojo ojo
mandang rupo
rupo elek kuwi yo ora
dadi ngopo
mangkane golek bojo ojo
mandang bondo
seng penting ora
ngenteni warisan
morotuwo
kowe pancen keren le
koyok bekas pacarku
mbiyen
eman-eman tenan
kerenmu mung kanggo
obralan
ngobral-obral janji le
urung mesti uripmu
mulyo
mulo aku wes kondo
melu ‘pakmu urip nang
deso
ngiwangi gawe boto,
menek kelopo nyeblok
bongko

Make a Comment

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogger menyukai ini: